Miracle Garden in Dubai

Als er een plek op aarde is waar je geen bloemenzee verwacht dan is het in de woestijn. Toch hebben ze ook dit weer gerealiseerd in Dubai. In de stad waar ze de hoogste toren ter wereld gebouwd hebben, skiën in de woestijn mogelijk hebben gemaakt en het aantal meters aan kustlijn binnen een decennium verveelvoudigd hebben daar hebben ze ook één van de grootste bloemenparken ter wereld aangelegd: Miracle Garden.

Miracle Garden is een groot park waar bloemen en kunst centraal staan. Het is ze gelukt om een prachtige bloementuin te creëren die op zowel kinderen als volwassenen een betoverend effect heeft. Niet voor niets dat Miracle Garden binnen zeer korte tijd toto de populairste attracties van Dubai uitgegroeid is.

Wie Miracle Garden wil bezoeken die kan dat alleen maar in het winterseizoen doen. In de zomer is het echt te warm om de tientallen miljoenen bloemen in leven te houden. De entree van Miracle Garden bedraagt 30 AED (ongeveer 6 euro) per persoon. Voor de vlindertuin moet je bijbetalen. Kinderen tot en met drie jaar mogen gratis naar binnen.

1 gedachte over “Miracle Garden in Dubai”

  1. Geweldig dat dit allemaal kan in Dubai. Ben er zelf een keer geweest. Was overweldigd door de stad. Wat ze daar allemaal voor elkaar hebben gekregen daar hebben ze in Europa een eeuw of drie voor nodig.

Plaats een reactie