Over Paginablog

Op paginablog.nl vind je veel informatie en het laatste vakantienieuws uit de wereld. Onze redactie volgt iedere dag het actuele reisnieuws en informeert en adviseert daar waar we kunnen, dankzij de jarenlange reiservaring van onze redactie en zelfs redactieleden in het buitenland zijn we altijd snel op de hoogte en informeren we onze bezoekers met de beste informatie.

Wie zijn wij en wat doen wij?

Paginablog is een samenwerking tussen drie reisfanaten die we hieronder aan je voorstellen. Op deze site  vind je inspiratie, tips en nieuws en we verwijzen je  de beste Nederlandse reisorganisaties. Dat kunnen kleine en onbekende reisorganisaties, maar natuurlijk ook de grote spelers in de Nederlandse reismarkt.  Dankzij onze jarenlange reiservaring weten wij net even die unieke bezienswaardigheden te vinden die je niet in de voorgekauwde reisgidsen kunt vinden. Verder zijn we altijd op de hoogte van de actuele situatie in een land en natuurlijk speelt ook het weer een belangrijke rol in onze informatie dankzij de expertise van onze klimaatspecialist.

Patrick van Zundert

Patrick is de wereldreiziger, zijn paspoorten zijn tot op de laatste bladzijde vol gestempeld met immigratie stempels. Naast dat Patrick meer dan 80% van de wereld heeft gezien is hij ook onze klimaat expert. Hij weet alles over het weer en de beste reistijd van praktisch ieder dorp op de wereld.

Patrick is liefhebber van een goede Wiener Schnitzel en schrijft regelmatig voor Paginablog over zijn reiservaringen en natuurlijk het actuele reisnieuws.


Vincent van der Meer

Vincent verliet 25 jaar geleden Nederland voor Australië, helaas werd zijn visum en verblijfsvergunning niet verlengd en moest terug. Zes maanden later klopte Vincent weer aan bij de Australische immigratiedienst. Deze keer voor een vakantie om plekken te zien waar hij gedurende de eerste twee jaar niet was geweest. Hij sliep onder de sterren van het zuidelijk halfrond in een Swag, moest zijn ontbijt delen met kangoeroes en tufte 6000 kilometer door de outback zonder een mens tegen te komen. Nu woont hij in Oostenrijk en is hij verantwoordelijk voor al het wintersport en Oostenrijk nieuws op paginablog.nl.


Jeroen Eckhardt

Jeroen

Al jarenlang ben ik een enthousiaste, kritische veelvraat op reisgebied. Alleen of met mijn gezin reis ik de wereld over en wil alles proberen, zien, doen en proeven. Van de lekkerste cocktail in de Burj Al Arab in Dubai tot een warme geitenmelk bij een nomadenstam in Senegal, alles heeft zijn charme. Mijn ervaringen deel ik sinds 2012 op paginablog.nl


Willem Veraart

De ene keer lig ik op de Afrikaanse savanne te loeren op nijlpaarden, de andere keer wacht ik geduldig op een tropisch strand op een mooie zonsondergang. Mijn camera is mijn grote reisvriend. Op jaarbasis schiet ik duizenden foto’s in alle hoeken van de wereld. De grootste uitdaging is het omgaan met slechte lichtomstandigheden en mensen die hinderlijk in beeld staan. Als reisfotograaf zie ik veel van mooie bestemmingen. Ik doe dat niet alleen via de lens, maar probeer ook zonder camera naar de bijzondere plekjes te kijken. Af en toe schrijf ik iets over boeiende dingen die ik onderweg tegenkom. Die deel ik hier op Paginablog.


Over Paginablog

Paginablog bestaat al ruim 20 jaar en begon als het blognetwerk van startpagina.nl. Vanwege bezuinigingen en andere inzichten van de aandeelhouders werd in 2015 de stekker uit het netwerk getrokken, gelukkig grepen Vincent en Patrick in en hebben alle data kunnen beschermen voor de digitale prullenbak. Na maanden van uitzoeken bleven van de ruim 25.000 artikelen op Paginablog een kleine 8000 goede artikelen over die je op deze site kunt lezen.

Wil je samenwerken met paginablog en heb je goede content? Stuur ons dan eens een mailtje en wie weet.

Adresgegevens Paginablog

Paginablog is een samenwerking tussen Silvermedia, Gumtree/VinMedia en Mediajam.

Als contactadres gebruiken we:

Valkrustlaan 20
4706 WE Roosendaal

Voor contact en mail gegevens kijk je op de contactpagina 

Plaats een reactie