Roc d’Ardenne

Roc d’Ardenne, het grootste MTB-festival ter wereld komt naar België
Je hoeft niet altijd ver weg te trekken om helemaal in een sportieve vakantiesfeer te geraken. Zo kan je op 2,3 en 4 mei een beetje Zuiderse sfeer opsnuiven in fietsparadijs Houffalize tijdens Roc d’Ardenne.
Na Roc d’Azur is er nu ook Roc d’Ardenne. Het grootste mountainbikefestival ter wereld strijkt begin mei neer in Houffalize en brengt wat Côte d’Azur naar België. Niet alleen bieden de parcours in en rond dit gezellige Ardense dorpje een mooi relief voor uitdagend fietsplezier, het gezellige Houffalize biedt alles voor een sportief verwenweekendje dicht bij huis.
Roc d’Ardenne biedt een gevarieerd programma afgestemd op alle niveaus. De kleinsten kunnen deelnemen aan de Kid Roc, voor de echte bikers is de Roc Marathon, Roc d’Ardenne of Roc Enduro. De Roc Rouge en Roc Noire is er voor de rustige fietsers en voor het spektakel is er Roc Ruelles. De profs gaan op vrijdag aan de slag tijdens de Cross Country en wie een MTB wil testen kan terecht op de Happy Bike Days van O2 Bikers.
Overdag is het heerlijk vertoeven in het centrum van Houffalize dat voor de gelegenheid helemaal omgedoopt wordt tot een bikersdorp. Bezoekers en supporters zijn dus meer dan welkom!

Plaats een reactie