Dubai Festival of Lights

Gedurende tien dagen verandert Downtown Dubai in een prachtig decor voor een unieke lichtshow: het Dubai Festival of Lights. Tijdens dit spectaculaire evenement worden kunst en licht samengesmeed tot een uniek concept. Een mooier decor dan Downtown Dubai kun je je niet voorstellen in Dubai. Dit is de plek waar prachtige bouwwerken zoals Burj Khalifa, Souk Madinat en The Address Dubai Mall staan. In totaal zijn er meer dan dertig meesterwerken te bewonderen
Dubai Festival of Lights begint vandaag en duurt tot en met 29 maart. Het festival start iedere avond om 19 uur en duurt tot middernacht. Men verwacht een grote toeloop, waardoor het erg druk kan worden. Met name tussen de Dubai Mall en Souk Al Bahar verwacht men veel mensen. Het verkeer richting de parkeergarage van de Dubai Mall kan daarom chaotisch worden, met name op donderdag- en vrijdagavond.

Plaats een reactie

We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren