Extreem weer in Dubai

In Dubai is het vaak zonnig weer. Maar niet altijd. Soms is het ronduit rotweer. Zo was ik afgelopen week in Dubai en genoot woensdag nog van 34 graden en zeer zonnig weer. Donderdag was het vooral bewolkt, maar nog steeds warm en droog. Vrijdag begon aangenaam. In de ochtend redelijk zonnig, maar wel wat wind. In de loop van de dag betrok het. Vlak voor het moment dat ik het luchthavengebouw in Dubai binnenliep voelde ik wat druppels. Iets wat ik in Dubai niet vaak meemaak.
Wat ik echter niet wist, was dat op het moment dat ik hoog en droog in het vliegtuig van Dubai naar Amsterdam zat, er in Dubai sprake was van extreem weer. Flinke hagelbuien die ervoor zorgden dat de Burj Khalifa ineens uit het zicht onttrokken werd. Bekijk de video hieronder maar eens. Zo kan het weer in Dubai dus ook zijn!

Plaats een reactie

We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren