Stop de vakantiebelasting!

Uitzuigertje Wouter Bos wil een ecotax van zo’n € 25,- per vliegticket invoeren. Een tax waar het milieu niets mee opschiet maar de hardwerkende Nederlander weer eens extra genaaid wordt door deze linkse rakker. Een vliegvakantie voor een gezin met 2 kinderen wordt op deze manier zo’n 100 euro duurder en met de opbrengsten wordt HELEMAAL NIETS gedaan aan een verbetering van het milieu. Doel is alleen om geld te pakken van de mensen waar dit kabinet altijd zei voor op te komen.
Zo’n 170 touroperators en 1850 reisbureaus die aangesloten zijn bij de ANVR zijn een actiesite begonnen tegen de invoering van deze bespottelijke maatregel: Stopvakantiebelasting.nl
Ga er nu heen en laat merken dat ook u geen zin hebt om genaaid te worden met deze uitzuigbelasting. Uw reactie kan hopelijk een bijdrage zijn om de invoering tegen te gaan.

6 gedachten over “Stop de vakantiebelasting!”

  1. Ik heb 4 kinderen. Onze reis naar Kreta zal volgens jaar dankzij Bos 150 euro extra kosten waar we niets voor krijgen. Jammer voor de uitbaters daar want dat geld zal minder opgemaakt worden op Kreta!

  2. Ik ben 20 jaar en heb een bijbaantje daar moet ik alles van betalen en ik verdien niet veel. Mijn vakantie betaal ik dus ook zelf,.. Als er dan ook nog eens vakantiebelasting bij komt hoe moet ik dan op vakantie!!

  3. Ik ben 20 jaar en heb een bijbaantje daar moet ik alles van betalen en ik verdien niet veel. Mijn vakantie betaal ik dus ook zelf,.. Als er dan ook nog eens vakantiebelasting bij komt hoe moet ik dan op vakantie!!

  4. Ik ben 20 jaar en heb een bijbaantje daar moet ik alles van betalen en ik verdien niet veel. Mijn vakantie betaal ik dus ook zelf,.. Als er dan ook nog eens vakantiebelasting bij komt hoe moet ik dan op vakantie!!

  5. Ik vindt dit nu echt weer een actie voor de nederlandse staat om nog meer belasting te gaan heffen op onze zuur verdiende vacantiecenten die al extra worden belast.
    Nu nog weer extra belasting er boven op is pure diefstal onder een zo gezegd goede bedoeling van de staat.
    Alsof wij geld genoeg hebben.

  6. Weer zo’n typische pvda-actie. Je eerst laten kiezen omdat je zogenaamd voor de minder bedeelden opkomt. Vervolgens naai je ze een oor aan door alles duurder te maken. Je belofte (gratis schoolboeken) niet na te komen. Het is overigens een zelfde actie als het kwartje van Kok indertijd. Gewoon een manier om meer geld te verkrijgen voor de staatskas. Kunnen we weer lekker eten en declareren met z’n allen en huilen over de geringe loonsverhoging. Terwijl er aan de andere kant rustig voor een paarduizend euro per maand gedeclareerd kan worden. Ik krijg dat niet voor elkaar bij de belastingen maarja, ik zit dan ook niet in de politiek. Ik werk gewoon, net als al die andere niet politiekers.

Plaats een reactie