REIZEN Magazine Agenda 2008

Elke week de wereld over. Met de REIZEN Magazine Agenda 2008 bent u het hele jaar door op reis. Daarnaast vindt u in deze agenda handige tips over fotograferen, ideale reistijden, steden en handige websites: maar liefst 52 weken reislust voor €9,95!
Deze unieke planner bevat veel praktische en leuke extra’s, zoals tips over landen en steden, seizoenen, een kalender met de beste reistijden en kennistesten. Daarnaast staat de agenda ook vol handige informatie als feestdagen en de schoolvakanties in 2008 en 2009. Uiteraard is deze agenda voorzien van mooie reisfoto’s en vindt u tips hoe de beste foto’s zelf te maken.
De REIZEN Magazine Agenda is met zijn overzichtelijke weekindeling en de extra ruimte voor afspraken in het weekend is een erg praktisch product. De REIZEN Magazine Agenda 2008 kost € 9,95 en is verkrijgbaar bij boekhandels en warenhuizen of te bestellen via anwb.nl.
Bron: ANWB-REIZEN

1 gedachte over “REIZEN Magazine Agenda 2008”

 1. Ik heb 13/9 een ticket geboekt via cheaptickets.nl van Amsterdam naar Santa Cruz voor 20 juli 2008 heen , zaterdag 9 augustus 2008terug voor slechts E 737,00.
  Heen met BA naar Londen – TAM naar Sao Paulo en vervolgens Aerosur naar santa Cruz
  Na de boeking met creditcard krijg ik een verzoek om een kopiei van mijn creditcard te mailen naar hun omdat de gegevens fraude gevoelig zouden zijn.
  Nadat ik hier telefonisch contact over heb gezocht krijg ik te horen dat ze mijn ticket helemaal niet mogen afgeven omdat een vlucht bij zit van Aerosur.
  Zij zullen mijn geld terugstorten
  Ik ben verbaasd: ze bieden de vluchtcombinatie wel via internet aan ELKE DAG!!
  Over consumenten misleiding gesproken?

Plaats een reactie