Met de bus naar de F1 in Oostenrijk?

Heb je al kaarten voor het grootste F1 spektakel van Europa? De grote prijs van Oostenrijk in Spielberg en weet je niet waar je tijdens je race je auto moet parkeren of wil je tijdens de race genieten van een koud biertje? Dan rijden er net als vorig jaar vanuit alle uithoeken van Oostenrijk speciale bussen naar het circuit.

Op de website van de Redbullring kun je tot 15 mei nog extra voordelig de buskaartjes boeken. Een driedaagse buspas (vrijdag,zaterdag en zondag) begint vanaf 67 euro. Een dagticket voor de bus begint bij 24 euro. Deze buspassen zijn ideaal voor gasten die wat verder van het circuit een overnachting hebben geregeld. Zoals in Graz bijvoorbeeld, de bussen vertrekken van centrale opstappunten en hotels waar veel gasten voor de F1 van Oostenrijk verblijven.

Bussen stoppen voor de poorten van het circuit

De luxe touringcars stoppen bijna letterlijk voor de poorten van het circuit, speciaal voor de bussen is namelijk een speciale parkeerplaats direct bij de ingang aanwezig. Na afloop van de race heb je nog genoeg tijd om even in de fanzone met je collega verstappen fans te genieten van een biertje of nog een souvenir in de vorm van merchandise te kopen.

Nog een voordeel is dat de bussen praktisch vrije baan hebben naar de autobaan. Waar je met je eigen auto vaak wel een uur bezig bent om van de parkeerplaats te komen met al het invoegende verkeer. Rijden de bussen over een afgesloten route zo snel mogelijk naar de snelweg en dus terug naar je hotel.

Zoek je nog accommodatie?

Onze redactie heeft nog een appartement op ongeveer 45 minuten van het circuit in Spielberg vrij. Het luxe appartement bestaat uit een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een woonkamer met een slaapbank. Verder een luxe keuken en natuurlijk een badkamer. Het appartement biedt plaats voor vier Formule 1 fans. Voor het weekend van de F1 vanaf donderdag (4 nachten) is de prijs € 799,- excl. toeristenbelasting en eindreiniging. Neem voor meer informatie contact op met Haus-Lannachberg.

Plaats een reactie