Unieke ervaring: speel met het orkest in Schloss Schönbrunn

Ticket- en excursieaanbieder GetYourGuide biedt een unieke ervaring in Wenen aan. Je kunt tijdens drie avonden met het orkest van Schloss Schönbrunn spelen. Sla het orkest in een handomdraai aan in Schloss Schönbrunn in Wenen en geniet van een rondleiding na sluitingstijd. Doe mee tijdens pre-concertrepetities en wees getuige van de avondshow met premium zitplaatsen.

GetYourGuide heeft onlangs ‘Originals by GetYourGuide’ gelanceerd, een samengestelde collectie van meeslepende en exclusieve ervaringen die klanten een unieke manier bieden om de wereld te verkennen. Deze handgemaakte ervaringen, ontwikkeld in samenwerking met lokale partners, zorgen voor onvergetelijke herinneringen die nergens anders te vinden zijn.

Een van onze nieuwe Originals speelt zich af in de historische stad Wenen en biedt een buitengewone ervaring in het iconische Schönbrunn Paleis. Deelnemers kunnen in de huid van een dirigent kruipen, deelnemen aan repetities met het orkest voorafgaand aan het concert, genieten van een privérondleiding door het paleis en een prachtig concert bijwonen vanaf de beste plaatsen in categorie A.

Deze exclusieve Vienna Original is een limited-time aanbieding met slechts enkele plaatsen beschikbaar; het kan dit jaar slechts op drie verschillende data worden geboekt. Als je deel wilt nemen aan deze unieke ervaring zul je er snel bij moeten zijn. Het aantal plaatsen is beperkt. Meer info over deze drie unieke avonden in Schloss Schönbrunn lees je op deze pagina van GetYourGuide. Je kunt meteen de beschikbare plekken zien en reserveren.

Fotocredits: GetYourGuide

Plaats een reactie