Dít is het hotel van de proefvakantie op Gran Canaria

In mei zal er een proefvakantie naar het geweldige Gran Canaria georganiseerd worden. Dit geschiedt in het kader van de testen die deze weken gedaan worden om te kijken hoe we weer op vakantie kunnen gaan en onze vrijheid weer terug kunnen krijgen. Maar waar kom je terecht als je met TUI of Corendon mee zou vliegen op deze 8-daagse proefreis naar de Canarische Eilanden? Dat wordt het RIU Gran Canaria hotel in Costa Meloneras. Dit luxe viersterrenhotel ligt op één van de beste plekken van het eiland en wordt door Gran Canaria-kenners als één van de top 5 hotels op Gran  Canaria beschouwd. Daarbij wordt er vooral gekeken naar wat je krijgt voor je geld en in hoeverre de accommodatie bijdraagt aan het ervaren van een ge-wel-di-ge vakantie.

Over het RIU Gran Canaria hotel

Het RIU Gran Canaria hotel is een groot all-inclusive resort waar het je aan niets zal ontbreken. Denk aan verschillende restaurants waar je binnen het uitgebreide all-inclusive concept heerlijk kunt genieten van fantastische maaltijden, heerlijke snacks en de beste drankjes. Dankzij de gratis minibar op de kamer heb je 24 uur per dag de beschikking over drankjes.

Dit mag je allemaal verwachten van het RIU Gran Canaria hotel:

  • uitgebreide all-inclusive formule
  • comfortabele fraai ingerichte kamers
  • 3 zwembaden in een fraai aangelegde tuin
  • wellnessfaciliteiten zoals stoombad, whirlpool, massages en spa
  • uitgebreid entertainmentprogramma overdag en ’s avonds
  • dansen in de eigen hoteldiscotheek
  • directe toegang tot de gezellige boulevard

>>> Op de website van TUI kun je alle eigenschappen van het hotel bekijken

Gunstige ligging

Het RIU Gran Canaria hotel ligt op de beste kant van Gran Canaria als het op het weer aankomt. De ligging op de zuidkant is enorm gunstig. Dit is de drogere en meest zonnige locatie op Gran Canaria. Goed weer is in mei, als de proefreis plaatsvindt, vrijwel gegarandeerd. Denk aan middagtemperaturen die waarschijnlijk tegen de 25 graden liggen en veel zon. Van wind heb je hier aan de zuidkant amper last. Die waait vooral uit het noorden, waardoor Costa Meloneras (of Maspalomas) goed beschut ligt tegen eventuele passaatwinden.

Omgeving

Het mooie van deze proefvakantie naar Gran Canaria is dat je het resort wél mag verlaten. De vraag is of je daar wel behoefte aan hebt, zeker als je ziet wat dit superhotel allemaal te bieden heeft. In de directe omgeving van het hotel heb je de Paseo de las Meloneras. Deze gezellige kustboulevard voert je langs de zee en brengt je in oostelijke richting naar wat terrasjes en het prachtige zandstrand van Maspalomas. Over het strand kun je doorlopen naar de grootste badplaats van Gran Canaria: Playa del Inglés.

Wie een huurauto regelt die kan wat verder weg gaan. Gran Canaria telt tal van geweldige bezienswaardigheden en mooie plekjes. De top 10 bezienswaardigheden van Gran Canaria laat je zien wat je allemaal kunt zien en doen op het eiland.

Plaats een reactie