Data proefvakantie Gran Canaria bekend: 1 t/m 8 mei

Gisteravond werden de data voor de 8-daagse proefvakantie bekend gemaakt die reisorganisaties TUI en Corendon in mei naar Gran Canaria gaan organiseren. De reis zal plaatsvinden van zaterdag 1 mei tot en met zaterdag 8 mei. Dat valt precies gelijk met meivakantie. Voor zowel de regio’s noord, midden en zuid zijn de officiële adviesdata voor de meivakantie vastgesteld op 1 tot en met 9 mei 2021. In redelijk wat gevallen verlengen de lagere en middelbare scholen deze vakantie met een week. Veel scholieren hebben vanaf zaterdag 24 april al vakantie.

Voor de proefvakantie naar Gran Canaria zal het voor de meeste deelnemers niet uitmaken of deze gelijk vat met de meivakantie of niet. De reis zal alleen beschikbaar zijn voor mensen van 18 tot 70 jaar, die niet tot de zogenaamde risicogroepen behoren. Verder zijn er negatieve coronatesten nodig, die voor de reizigers in dit geval gratis zijn.

Inschrijven kan vanaf vandaag om 10:00 uur

Inschrijven voor de Gran Canaria proefvakantie kan vanaf vandaag (maandag 19 april) om 10:00 uur. Vanaf dat moment zal alle relevante informatie op de websites van Corendon en TUI vermeld staan, zoals de exacte prijzen en waarschijnlijk ook de vluchttijden van en naar Gran Canaria. In welk hotel je verblijft is al wel bekend: het RIU Gran Canaria. Hier kun je op basis van all-inclusive genieten van een heerlijke strandvakantie mét alle bewegingsvrijheid over het eiland.

Er wordt een enorme drukte verwacht op de sites van TUI en Corendon. Er kunnen slechts 180 vakantiegangers (90 voor iedere organisatie) mee op deze reis die je wel zelf moet betalen. De volgorde van inschrijven is niet bepalend voor wie er mee mag. Er wordt op basis van profielen een juiste mix gekozen om deze testvakantie uit te voeren.

Wil je inschrijven?

>>> inschrijven via de website van TUI
>>> inschrijven via de website van Corendon

Plaats een reactie