GP Zandvoort 2020 wordt verzet: boek snel je hotel voor nieuwe data

Nu bekend gemaakt is dat de Grand Prix van Zandvoort op 3 mei niet doorgaat, zal er run ontstaan op nieuwe hotelreserveringen. Hoewel de nieuwe datum voor de Formule 1 wedstrijd nog niet officieel bekend is, is een blik op de 2020-kalender voldoende om te zien welke mogelijkheden er nog overblijven. Wij gokken zelf op 9 augustus, 16 augustus, 23 augustus of 13 september 2020. Voor de zekerheid hebben we deze week al annuleerbare hotelreserveringen geplaatst. Op die manier vergroten we de kans dat we op de nieuwe racedata een plekje in de buurt van Zandvoort hebben en niet ten prooi vallen aan de hebzucht van de uitbaters.

Op basis van onze berekeningen en informatie is 16 augustus 2020 de meest voor de hand liggende nieuwe datum voor de Grand Prix van Zandvoort.

Helemaal zeker ben je nooit, natuurlijk. De nieuwe data zijn nog niet officieel bekend. Daarnaast bestaat de kans dat als je nu een hotel boekt, deze over een paar maanden gesloten is als gevolg van de coronacrisis. Maar wie nu niets doet die kan tegen de tijd dat de nieuwe kalender bekend gemaakt wordt diep in de buidels tasten.

Kijkend naar de ligging en bereikbaarheid zijn Zandvoort zelf en Haarlem de beste opties. Het hangt er een beetje vanaf hoe je naar Zandvoort reist. Wij gaan zelf in Haarlem overnachten en waarschijnlijk fietsen meenemen om naar het circuit van Zandvoort te reizen. Vanuit Haarlem kun je ook per trein naar Zandvoort reizen.

Sla nu je slag:

hotels en kamers in Zandvoort
hotels en kamers in Haarlem (10 km van Zandvoort)
hotels en kamers in Bloemendaal (10 km van Zandvoort)

Wees slim en boek kosteloos annuleerbare kamers. Op die manier loop je geen financieel risico!

Plaats een reactie