Wintersolden 2015

De wintersolden start op zaterdag 3 januari 2015 weer. Tijdens deze uitverkoopperiode, die in België wettelijk vastgesteld is, worden er hoge kortingen gegeven op kleding, schoenen en accessoires. Hoewel het vooral de modebranche is die aan solden doet, zijn er ook andere winkelbranches die meeliften op het succes van de solden. Vandaar dat ook de komende wintersolden verschillende andere winkels, bedrijven en online shops acties houden om extra verkoop te genereren.

Tijdens de wintersolden gaat de wintercollectie in de uitverkoop. Dit is het moment om warme winterjassen, truien, mutsen, winterlaarzen en andere winterse waren te kopen. Kortingen beginnen bij dertig procent en kunnen in extreme gevallen oplopen tot 80 of zelfs 90 procent in de allerlaatste dagen.

De wintersolden duurt komende winter tot en met 31 januari 2015. De meest gewilde producten vliegen er in het eerste weekend vaak al uit. Tijdens de Antwerpse wintersolden wordt er ook ene koopzondag gehouden op 4 januari. Het hele eerste weekend van 2015 belooft topdrukte te worden in Antwerpen, Brugge, Gent, Brussel en andere steden in België.

Plaats een reactie