Kerstmarkt in Dubai

Hoewel Dubai van oorsprong een islamitische bestemming is, wordt er ook in Dubai volop aan kerst gedaan. Niet alleen worden de enorme winkelcentra in prachtige winterse sferen omgetoverd, ook kun je in Dubai een heuse kerstmarkt bezoeken. Dit jaar organiseert Madinat Jumeirah een kerstmarkt gehouden in Souk Madinat.

Souk Kerstmarkt

De kerstmarkt van Souk Madinat wordt gehouden van woensdag 17 tot en met zaterdag 27 december 2014. De gratis te bezoeken ‘Souk Festive Markt’ biedt vooral attracties zoals een Noordpooltrein, Santa’s grot, een rendieren rodeo, een stuiterend kasteel en een echte schaatsbaan. Voor volwassenen zijn er kookklassen van de veelvuldig bekroonde chefs Paul Hayward en Gabriek Kurz. Verder zijn er diverse plekken waar je van heerlijke lekkernijen kunt genieten zoals gemberbrood (de Duitse ‘Lebkuchen’).

Openingstijden

De kerstmarkt van Souk Madinat is geopend van 17 tot en met 27 december 2014 van 15:00 tot 00:00 uur. In het weekende opent de kerstmarkt al om 13:00 uur. Houd er rekening mee dat het druk kan zijn en de hoeveelheid parkeerplaatsen bij Souk Madinat beperkt is. Zeker aan het begin van de avond is het aangeraden om met de taxi te komen.

Plaats een reactie