Laat jij je spullen open en bloot in je hotel kamer liggen? Deze hotelgast deed het wel en filmde stiekem het gedrag en de werkwijze van het kamermeisje met zijn laptop terwijl hij niet aanwezig was op zijn kamer. De beelden zijn nogal schokkend want het kamermeisje blijkt nogal nieuwsgierig te zijn, ze snuffelt o.a. in het pakketje wat de hotelgast heeft gekregen en bekijkt de Playstation spelletjes. Maar ook de laptop en de tablet pc blijven niet ongeroerd.

Persoonlijk is voor mij een hotelkamer met een kluisje prioriteit nummero uno! Mocht er onverhoopt geen kluisje zijn dan zoek ik de hele kamer af naar verstop mogelijkheden. of ik gebruik mijn koffer in combinatie met een kabelslot als kluis. Ik laat nooit mijn spullen slingeren in de kamer en al helemaal geen gadgets zoals een iPad of een laptop.

Het filmpje is op Youtube gezet door de hotelgast en is in slechts  vier dagen al meer dan 7 miljoen keer bekeken.   De filmer heeft niet bekend gemaakt welk hotel het is, dat doet eigenlijk ook niet te zake want dit kan in ieder willekeurig hotel gebeuren.