van foto naar schilderij

Tijdens de opening van de Kerstmarkt in Antwerpen was ik ter plaatse om foto’s te maken van de Kerstsfeer in de stad. Op de Groenplaats werd ik aangesproken door een man die mij zag fotograferen en vroeg mij of hij één van de foto’s mocht gebruiken om daar een schilderij van te maken. Natuurlijk, leuk, doen….dus de volgende dag de bewuste foto doorgemaild naar schilder Bart.
Leuk is dat hij nadat het werk klaar was de moeite heeft genomen mij het resultaat nog even door te mailen:

2 gedachten over “van foto naar schilderij”

  1. Mooie foto en artistiek schilderij – leuk! Op onze website van Schilderij en Portret.nl staan ook veel schilderijen van (vakantie)foto’s – en ook filmpjes hoe zo’n schilderij gemaakt wordt. Misschien leuk om die ook eens te bekijken.
    Geniet van je schilderij!

Plaats een reactie