Reisadvies: Spanje, Portugal of Frankrijk

De extreme hitte in zuid-oost Europa duurt voort. In Italië, Griekenland, Turkije, Cyprus en Bulgarije worden vandaag diverse records gebroken. De verwachting is dat in Turkije op sommige plaatsen de temperatuur op kan lopen tot bijna 50 graden!
In de tweede helft van deze week zullen de temperaturen richting de normale waardes gaan. De gevoelstemperatuur blijft echter vrij hoog liggen doordat er relatief weinig wind staat. Wie deze week nog een last minute vakantie wil boeken voor vertrek uiterlijk zondag doet er misschien verstandig aan om te kiezen voor Spanje, de Canarische Eilanden, Portugal of de Franse Riviéra. In de kustgebieden heersen daar vanaf morgen aangename tempareturen van 25 tot 32 graden met veel zon.
Na het weekeinde zijn de landen waar nu een hittegolf heerst ook weer goed te doen.

4 gedachten over “Reisadvies: Spanje, Portugal of Frankrijk”

  1. Ik zit in Turkije en laat mijn eieren gewoon een uurtje buiten in de zon staan. Zijn ze direct gekookt! Spaart energie. Mijn vrouw lag in de zon en binnen een uur was ze heel erg bruin. Ze lag op een stretcher en die hadden we een meet hoog gezet. dan lig je dichter bij de zon en wordt je veel sneller bruin!

  2. Ik zit in Turkije en laat mijn eieren gewoon een uurtje buiten in de zon staan. Zijn ze direct gekookt! Spaart energie. Mijn vrouw lag in de zon en binnen een uur was ze heel erg bruin. Ze lag op een stretcher en die hadden we een meter hoog gezet. dan lig je dichter bij de zon en wordt je veel sneller bruin!

  3. Ik zit in Turkije en laat mijn eieren gewoon een uurtje buiten in de zon staan. Zijn ze direct gekookt! Spaart energie. Mijn vrouw lag in de zon en binnen een uur was ze heel erg bruin. Ze lag op een stretcher en die hadden we een meter hoog gezet. dan lig je dichter bij de zon en wordt je veel sneller bruin!

Plaats een reactie

We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren