Win een reis naar Lapland

Doe mee aan de prijsvraag van Finnair en win een reis naar Lapland. In nauwe samenwerking met de kerstman heeft Finnair spelregels voor deze prijsvraag opgesteld waaraan iedereen zich moet houden. Is de winnaar jonger dan 18 jaar dan moet een volwassene hem of haar op de reis naar Lapland vergezellen. Een andere belangrijke voorwaarde is, dat er over de uitslag niet gecorrespondeerd kan worden.
Doe mee en stuur voor 31 december een email-kaartje met een originele wens naar de kerstman

8 gedachten over “Win een reis naar Lapland”

 1. Beste Kerstman,
  ik wens je dat je ook eens het bezoek kreeg van de kerstman bij je thuis in Lapland … maar ja, aangezien jij de kerstman zelf bent is dit wel een heel belachelijke wens hé. Dan wens ik mezelf toe dat ik je ooit persoonlijk eens mag komen bezoeken en je tijdens mijn vakantie je eens extra in de watte mag leggen en je mag overdonderen met HEEL VEEL kadootjes … wat denk je daarvan ? Zou dit niet leuk zijn ?

 2. Lieve Kerstman,
  Ik zou u zo graag zelf een kusje willen brengen en bedanken voor alle fijne kerstdagen die we met onze familie hebben gehad.

 3. Lieve Kerstman,
  Als je een knechtje met puntoortjes kunt missen,stuur hem of haar dan naar Eindhoven.
  Dan vul ik die lege plaats graag op.

 4. Ja, wat zou dat heerlijk wezen, even weg uit Nederland.
  Daarmee niets te wensen hebben,
  blij zijn in dit mooie land.
  Dit slechts kennende van plaat en boek…………,
  zomaar op bezoek.
  louise

 5. ik 59 en mijn dochter van 28 zouden wel eens graag n keertje met die gezellige kerst man in de sneeuw willen rollen bollen ik verzorg nu al ruim 46 jaar mn lieve man en zij haar vriend maar ja zo.n lekkere roode dikkerd met hoog knuffel gehalte valt toch voor een keertje niet te versmaden?

 6. Lieve Kerstman,
  Ik heb een klote jaar achter de rug en kan wel een heerlijke ontspannende vakantie verdienen.En zou deze dan het liefst willen delen met mijn broer die het ook niet makkelijk heeft…lichamelijk een zware baan en ’s avonds studeren. Dus weinig tijd voor ontspannen. Hopelijk kunt u ons verblijden met wat ontspanning en rust
  liefs Fanny

 7. graag zou ik naar Lapland willen omdat het als thuiskomen voelt, de prachtige winterwitte sprookjes wereld voelt voor mij warm aan en de mensen ook
  het lijkt mij een hele belevenis het noorderlicht eens te mogen zien en met een husky slee te mogen rijden
  helemaal geweldig boven dien zou het een mooi verrassing voor mijn man zijn die zichzelf te weinig gunt

Plaats een reactie