Steun zwerfdieren op het Griekse eiland Samos

Voor dierenliefhebbers komt er een fraai geillustreerde hondenkalender uit. Met aankoop van deze kalender steunt u het werk van Animal Care Samos. Deze stichting neemt het op voor de zwerfdieren op het Griekse eiland Samos. Honden hebben hier letterlijk een “hondenleven”, geen dak boven hun hoofd, zijn ondervoedt en de kans om vergiftigd te worden is zeer groot. ACS wil met de opbrengst van de verkochte kalenders (opbrengst gaat volledig naar de zwerfhonden) deze dieren helpen, oa. door opvanghuizen te regelen, dierenartsen in te zetten, kopen van
medicatie, voer en operatiematerialen.

De hondenmodellen die op de kalender hun schoonheid tonen zijn niet willekeurig uitgekozen, het zijn voormalige uitgemergelde zwervers, die eerst langs de straten op Samos banjerden, en die nu dankzij de inzet van ACS een goed tehuis hebben gevonden. De kalender is te verkrijgen door 7,50 + 2 euro verzendkosten over te maken op 96.72.69.016 t.n.v. Animal Care Samos te Zevenaar o.v.v. uw naam en adres en evt. uw emailadres. De kalender wordt dan zo snel mogelijk naar u opgestuurd.
Voor vragen/opmerkingen kunt u contact opnemen met Netty van ACS via ne***@an*************.com
Een mooie manier om in deze Kersttijd op een positieve manier met dieren bezig te zijn.

2 gedachten over “Steun zwerfdieren op het Griekse eiland Samos”

  1. Dit idee hadden een paar grieken een aantal jaren geleden ook, het was toen te kort dag, fijn dat jij het nu hebt gedaan. Ik hoop dat veel mensen hem kopen. succes.

Plaats een reactie