BN’ers pimpen stoelen Martinair

Martinair laat in samenwerking met SOS Kinderdorpen vliegtuigstoelen opleuken voor het goede doel. Onder andere modejournalist Fiona Hering, illustrator Piet Paris, ontwerper Percy Irausquin, kunstenares Patty Harpenau en ambassadrice van SOS Kinderdorpen Gerda Havertong nemen op donderdag 8 december een aantal vliegtuigstoelen eens goed onder handen.


Het ‘pimpen’ gebeurt in een hangar van Martinair. Strikken, pluche, tijgerstoffen en glitters… alles is geoorloofd om de vliegtuigstoel zo goed mogelijk te ‘pimpen’. Ontwerper Percy Irausquin heeft al aangeven dat hij veel satijnen linten gaat gebruiken in dezelfde kleur als de vliegtuigstoel. Wat hij er precies mee gaat doen, wordt op 8 december duidelijk.
Aanleiding van de actie is de introductie van de nieuwe Comfort Class aan boord van Martinair toestellen. Door de introductie heeft de maatschappij letterlijk stoelen over. Martinair wilde deze stoelen niet zomaar weggooien en kwam vevolgens met het idee om aantal van deze stoelen creatief te laten bewerken (pimpen) om ze vervolgens te veilen. De opbrengst van de kunstitems gaat naar het wereldwijde werk van SOS Kinderdorpen: de opvang van weeskinderen in 450 dorpen in 132 landen.
De veiling vindt on-line plaats via de websites van Martinair en SOS Kinderdorpen. Vanaf donderdagmiddag 8 december kan er geboden worden op ‘ge-pimpte’ en niet ‘gepimpte’ stoelen. Houd onze site daarom in de gaten voor de link naar de veiling!
Bron:
www.martinair.nl

2 gedachten over “BN’ers pimpen stoelen Martinair”

Plaats een reactie