9 gedachten over “Goedkoper parkeren bij Brussel Airport”

 1. Beste Heer, Mevrouw,
  Ik ben op zoek naar een parkeerplaats voor 1 week tijdens de herfstvakantie (20-27 oktober). Kan dit bij Uw Hotel. Is de prijs inclusief het vervoer met shuttle naar het vliegeld? Graag ontvang ik een reactie. Alvast bedankt.
  M.vr.gr.
  Hermi Elbers

 2. Beste Heer, Mevrouw,
  Ik ben op zoek naar een parkeerplaats voor 1 week tijdens de herfstvakantie (20-27 oktober). Kan dit bij Uw Hotel. Is de prijs inclusief het vervoer met shuttle naar het vliegeld? Graag ontvang ik een reactie. Alvast bedankt.
  M.vr.gr.
  Hermi Elbers

 3. Geachte dames en/of heren.
  Kan ik bij dit hotel mijn auto parkeren in de periode 10 t/m 20 oktober?
  Kunt u mij ook aangeven wat de kosten zijn?
  Met vriendelijke groet,
  Jos Boelhouwer

 4. ik zzoek een parkeerplaats en vervoer nar het vliegveld oop 21 nov heen en 29 nog terug. kan dat en wat kost het]
  met vriendelijke groeten iman varossieau

 5. hey allemaal,
  het is misschien een beetje een late reactie, maar waar ik op wou wijzen is dat in plaats van parkeren bij het vliegveld, je ook een chauffeur kan huren. Deze brengt je naar de luchthaven in de eigen auto, en vervolgens brengt hij je auto weer trug. Toen ik naar het buitenland ging voor 2 weken, heeft de chauffeur mij ook weer opgehaald. Ik kwam goedkoper uit dan parkeren bij het vliegveld. het bedrijf dat ik gebruikte heette Car-Drivers. volgens mij is dit best een bekend bedrijf Car-Drivers.nl . Ik hoop dat er iemand nog wat aan deze tip heeft

 6. nee, eric brouwerman is een investeerder in hotels in turkije, egypte, mexico en thailand. Tijdens de dagen dat ik in Nederland verblijf heb ik geen zin om andere mensen te vervoeren. En als een bedrijf je goede service verleent , dan zie ik geen bezwaar om hun naam erbij te noemen.

Plaats een reactie