Reizen naar Bonaire vanaf 19 mei toegestaan

Goed nieuws voor wie op vakantie naar Bonaire wil gaan. Dit Nederlands-Caribische eiland gaat over een week, op woensdag 19 mei 2021, op code geel. Dat betekent dat we vanuit Nederland weer naar Bonaire mogen vliegen om te genieten van een heerlijke zonvakantie. De COVID-19-besmettingsgraad op Bonaire is momenteel zo laag, dat de overheid het verantwoord acht om richting Kralendijk te vliegen en vervolgens te genieten van al het heerlijke dat Bonaire te bieden heeft. Een ding is zeker: dankzij het tropische klimaat is het er altijd heerlijk warm!

Het opheffen van het negatieve reisadvies voor Bonaire betekent dat je bij terugkomst niet in quarantaine hoeft. Ook is er voor de terugreis geen negatieve PCR-test nodig. Voor de heenreis moeten reizigers vanaf 13 jaar wel een negatieve NAAT(PCR)-test van maximaal 24 uur oud bij vertrek naar Bonaire kunnen laten zien. Verder moet je je op het eiland houden aan de dan geldende coronaregels (bekijk hier de coronaregels voor Bonaire).

Boeken zonder risico

Wil je op vakantie naar Bonaire en verzekerd zijn van geld terug als Bonaire onverhoopt voor vertrek toch op ‘code oranje’ springt? Of dat je gegarandeerd terug naar huis gevlogen kunt worden in het geval er een nieuwe coronagolf op Bonaire komt, waardoor er weer een negatief reisadvies gaat gelden? Dan kun je het beste een pakketreis boeken bij een betrouwbare partner. TUI.nl biedt hun klanten alle zekerheden die in deze onzekere tijden zo hard nodig zijn.

Bekijk alle Bonaire vakanties bij TUI

Amper corona

Op Bonaire komt er nog maar amper corona voor. De meeste volwassen inwoners hebben hun eerste coronavaccinatie gehad en een redelijk deel van de mensen is al helemaal gevaccineerd. Het aantal besmettingen is minimaal.

Plaats een reactie