Transavia bestaat 50 jaar

Ik heb eigenlijk nooit geweten dat Transavia al 50 jaar actief is als luchtvaartmaatschappij. Ooit begon men als charter luchtvaartmaatschappij te vliegen vanaf het kleine maar fijne vliegveld van Maastricht-Aachen Airport in Limburg. Al snel breidde dit zich uit uit naar het vliegveld Zestienhoven en Beek en als klap op de vuurpijl kreeg Transavia de vergunningen om vanaf Schiphol te mogen vliegen.

Ik kan hier natuurlijk de hele wikipedia over Transavia over typen, dat was ik echter niet van plan, ik schrijf dit artikel namelijk om je er op te wijzen dat i.v.m. het 50 jarige jubileum van Transavia veel tickets naar leuke steden en warmere oorden sterk zijn afgeprijsd.  Zo vlieg je in de wintermaanden al naar de Oostenrijkse wintersportbestemmingen Innsbruck en Salzburg voor € 25, – enkele reis (zonder ruim bagage)  Ideaal dus voor een leuk weekendje weg of misschien wel een hele week op de lange latten in de Oostenrijkse sneeuw.

Transavia breidt trouwens in de komende maanden het netwerk sterk uit, er komt een verbinding tussen Amsterdam en München en Zurich en vanaf Eindhoven vliegt Transavia volgend jaar 4 x per week naar Stockholm. Daar komen medio april de volgende vluchten nog bij: Helsinki (4 x per week), Ljubljana (3 x per week), Belgrado (3x per week), Almeria (3 x per week) en Reus (Spanje) (2 x per week). In mei wordt dit nog eens uitgebreid met Sofia (3 x per week), Katowice (3 x per week), Tirana (3 x per week) en Wroclaw (3 x per week).

2 gedachten over “Transavia bestaat 50 jaar”

Plaats een reactie