Boot Dusseldorf

Watersportfans opgelet. BOOT Düsseldorf komt er weer aan,  van 23 januari tot 31 januari 2016 zijn de beurshallen van de Messe in Dusseldorf het domein van meer dan 1.000 standhouders en even zoveel jachten, sloepen en zeilboten.

Boot Düsseldorf mag zich ieder jaar weer rekenen op een grote belangstelling, niet alleen vanuit Duitsland maar ook veel Nederlanders weten de beurs ieder jaar weer te vinden. Logisch natuurlijk want Nederland is tijdens de zomermaanden een uitstekende bestemming voor een watersport vakantie.

BOOT Düsseldorf is er niet alleen voor boot liefhebbers, ook menig duiker, surfer en waterskier kan zijn  of haar hart ophalen op de beurs. Er is zelf indoor zwembad aangelegd waar kunstmatig golven worden gemaakt zodat de surfplanken geshowd kunnen worden.

De Beurs is snel en eenvoudig te bereiken vanuit Nederland, zowel met de auto als de trein.  De Messe Düsseldorf beschikt over 10.000 parkeerplaatsen en een eigen afrit van de Autobahn.

Ben je de beurs zat dan is Düsseldorf zelf ook een leuke stad om te verkennen, de U-bahn brengt je in nog geen 10 minuten naar het hartje van de stad.

Plaats een reactie