Geen treinen tussen vliegvelden in London

Vlieg je tijdens de kerstvakantie naar London voor een weekje shoppen of gewoon sightseeing? Let dan even goed op!

Vlieg je namelijk op de luchthaven London Gatwick of op London Heathrow dan heb je een uitdaging extra tijdens je trip. in de kerstvakantie worden er namelijk ingrijpende werkzaamheden aan het spoor uitgevoerd op de spoortrajecten naar beide vliegvelden.

The Gatwick Express
Deze trein brengt je normaal gesproken binnen 30 minuten in het centrum van de stad, tussen heilige avond 22.00 uur en 3 januari rijdt deze snelle Gatwick Express niet. Er zijn wel twee alternatieven echter duurt de treinreis dan in eens 90 minuten en dat is dus een uur langer.

Treinen vanaf Heathrow
Ook hier vallen de nodige treinen uit, tussen 25 en 28 december valt de Heathrow express volledig uit. Er wordt op de website van nog niet gesproken over alternatief vervoer. Vanaf 29 december gaat de trein weer rijden met een aangepaste dienstregeling.

Dus vertrek je de komende weken naar London hou dan rekening met extra reistijd en uitval van treinen. Een goede planning voorkomt veel stress.

foto bij dit artikel © Steve Jones via flickr

1 gedachte over “Geen treinen tussen vliegvelden in London”

 1. Hallo,

  Ik ga van 28 tot 30 december naar Londen en ik wil dan graag met de trein vanaf Gatwick naar London Victoria en terug reizen.
  Nu is dit traject in die periode dus dicht, ook via visitbritainshop.com kunnen hier ook geen kaartjes voor worden geboekt.
  Wat is nu het alternatief om toch in Londen te komen?
  Ik hoop dat u mij kunt helpen.

  Groetjes, Joran

Plaats een reactie