Beleef het food truck festival in Antwerpen

Zo’n prachtige zonnige Pinksterdag vraagt om een leuk evenement. Wij zouden zeggen: rijd vandaag naar Antwerpen. Daar wordt het Barrio Cantina foodtruckfestival gehouden. Dit betekent smullen van heerlijk streetfood en verfrissende drankjes op een prachtige locatie. De bijna 50 foodtrucks zijn neergestreken op het Steenplein, bij het historisch centrum van Antwerpen.

De goede weersverwachting zorgt ervoor dat er veel publiek verwacht wordt op deze derde dag van het food truck festival. Op tijd komen is daarom aan te raden. Parkeren kun je in omliggende parkings (tegen betaling). Wie met de trein naar Antwerpen komt die kan in twintig minuten naar het festival wandelen of de metro pakken die je tot vijfhonderd meter van het Steenplein brengt. Barrio Cantina wordt vandaag gehouden van 12 uur tot middernacht. Morgen is de laatste dag van dit food truck festival. Het begint dan ook om 12 uur, maar het zal naar verwachting dan rond 22 uur afgelopen zijn.

Meer info over de eerste 2015-editie van Barrio Cantina lees je op Antwerpen Toerisme. Op de officiële website vind je meer algemene info en een lijst van de deelnemers.

Plaats een reactie