Delta Airlines kopieert Air New Zealand

De Veiligheidsvideo’s van Air New Zealand gaan zodra ze op de bekende website met filmpjes staan direct viral. Niet alleen zijn dit masterpieces als het aankomt op details, humor en vooral originaliteit maar ook is zijn dit filmpjes waarop je wel even de aandacht schenkt. Gewoon omdat ze leuk zijn en niet zo standaard stom filmpje wat je al 100 x hebt gezien.  Alle veiligheids video’s van Air New Zealand zijn gethematiseerd, zo mochten de Hobbits als diverse keren gebruik maken van de airline en lieten de Golden Girls zien hoe je een gordel moet omdoen

De meest recente versie van Air New Zealand gaat over surfen, en dan bedoel ik niet op het internet maar het echte werk op ruige golven. Diverse wereldkampioenen  laten op leuke en vooral aantrekkelijke wijze zien hoe alles werkt tijdens het vliegen. Ik weet zeker dat je de komende 5 minuten gekluisterd aan je beeldscherm zit.

Wat Air Newzealand kan, dat kunnen wij ook bij Delta Airlines moeten ze gedacht hebben. Ik zeg: “stop er maar mee, deze grappig bedoelde safety video is niet leuk, niet grappig, en gewoon een slechte rip op van de nieuw zeelandse versies. wil je zien wat ik bedoel? kijk dan hier.

Plaats een reactie