Valentijnsdag in New York

Als er een land is waar volop aan Valentijnsdag gedaan wordt, dan is het de Verenigde Staten wel. Dat betekent dat er natuurlijk ook in New York City er veel aandacht besteed wordt aan Valentijn. Ben jij op 14 februari in New York, dan heb je waarschijnlijk wel iets aan de tips die we van NYC & Company ontvingen. Of je nu met je familie New York bezoekt of zelf in deze hippe stad opzoek bent naar de ware liefde, New York biedt iedereen rond Valentijn een scala aan romantische activiteiten. Wat dacht je van de ‘Single Ladies’ aanbieding in het Z NYC Hotel in Queens, de balletvoorstelling Romeo & Juliet in het Lyncoln Center of een lunch aan boord van de Spirit of New York. Valentijnsdag in New York is een ‘once in a lifetime experience’ die je niet snel vergeet!

Love & Chocolate
Voor de chocoholics onder ons is een bezoek aan één van de vele chocolateriers in NY een absolute must! Proef de ‘French-style’ truffels in Manhattan, de Oostenrijkse Alpenmelk chocolade in Queens of de variatie aan ‘raw chocolates’ in Brooklyn. Voor wie wat wil leren over deze lekkernij, gemaakt van cacao, bezoekt op Valentijnsdag de Botanische tuinen in de Bronx. Kinderen maar ook volwassen kunnen hier naast een stukje educatie over chocolade hun zintuigen laten prikkelen. Wave Hill in de Bronx organiseert op deze liefdevolle dag een zogenaamd ‘cookie-decoration’ event. Bak koekjes voor je sweetheart en versier ze met de meest diverse decoraties die je kan bedenken. Liefde en chocolade gaan door de maag, niet waar?

Love & Theatre
In Staten Island’s St. George Theatre kan je jouw verliefde hart ophalen tijdens het speciale Valentine’s Day Cabaret ‘Love songs, Showtunes and Standards’, gepresenteerd door het Shakespeare Theatre. In de vooraanstaande en prestigieuze zaal Carnegie Hall in Manhattan staat op 14 februari een speciaal concert gepland, bestaande uit musical klassiekers en liedjes uit het Geat American Songbook. Wil je graag de Sex and the City-hotspots in real live aanschouwen, of een bezoek brengen aan dé boekenwinkel uit ‘When Harry met Sally’, boek dan de Romantic Movie Moments Tour en stap in de voetsporen van je grote idool.

Love & Sleep
Time to rest. Uiteraard biedt New York tijdens Valentijn een aantal aantrekkelijke hotelarrangementen aan verliefde stellen. Laat je in het Loews Regency Hotel verrassen door een schaaltje met chocolate-dipped aardbeien en een fles Prosecco op de kamer. Leef jij op een roze wolk? Boek dan een overnachting in het Hilton Garden Inn Staten Island of het Hapton Inn & Suites Staten Island. Beide hotels bieden het ‘Eat. Love. Stay’ arrangement, bestaande uit een 3 –gangenmenu, champagne op de kamer, ontbijtbuffet en een overheerlijke massage voor zowel hem als haar. In Long Island City in Queens kunnen gasten overnachten in het prachtige Paper Factory Hotel. Sleep well, lovebirds!

2 gedachten over “Valentijnsdag in New York”

  1. Pfff… heb je gezien wat de vliegtickets naar New York kosten volgende week en vooral wat de hotelkamers kosten? Beetje leuk 3-sterrenhotel kost je zeker 300 euro per nacht. NYC is voor de rijken. Hoort ik niet thuis joh.

Plaats een reactie