Power koffer

Ken je dat gevoel? Zit je te wachten op een vliegveld op je vlucht die al een paar uur is vertraagd en je ben uit verveling maar gaan appen, facebooken, of je speelt voor de zoveelste keer Angry Birds uit. Maar dan popt in eens een schermpje op dat je accu bijna leeg is. Paniek, want je oplader ligt in je andere koffer die al klaar staat op zo’n karretje op de plek waar eigenlijk dat vliegtuig had moeten staan.

Koffer met accu

Princess is een leverancier van keukenmachines en tegenwoordig ook van handige reiskoffers. Blijkbaar zat de product ontwikkelaar van Princess met het zelfde probleem en bedacht hij een koffer met een accu en een usb aansluiting.  De ingebouwde accu is voldoende voor vijf ladingen van je telefoon of 2 ladingen van je tablet. De koffer zelf beschikt over 2 usb poorten dus je eventuele buurman kan ook gebruik maken van je stroom.

Naast deze handige koffer voor de handbagage is er ook een laptoprugzak ontwikkeld met accu en een koffer met een afneembaar solar paneel zodat je zelfs op het strand je accu kunt opladen.

2 gedachten over “Power koffer”

  1. Waar kun je dit kopen, wat kost het en wat weegt zo’n koffer? Is er ook een trolley-uitvoering van die je als handbagage mee kunt nemen?

  2. de koffer is is er alleen als trolley voor je handbagage en weegt 2,9 kg de koffer is te koop bij de meeste koffer winkels.

Plaats een reactie