Zin in winterzon

Op een gure, natte en winderige dag als vandaag wil ik maar één ding: zon. Het liefst gecombineerd met temperaturen van een graad of 25, hoewel ik met iets minder ook al heel tevreden zou zijn op dit moment. Op dagen als vandaag besef ik weer hoe een hekel ik heb aan de winterperiode, die garant staat voor kou of grijs weer. Soms zelfs beiden. Een weekje in de sneeuw vind ik nog wel prima, als dat lekker in het buitenland is. Maar de Nederlandse winter kan mij niet snel genoeg voorbij zijn.

Vandaag verlang ik alleen maar naar warme zonnestralen op mijn huid. Het liefste op een aangenaam strand of comfortabel terras. Het enige dat me nu nog tegenhoudt om niet snel een ticket naar Dubai, Mexico of Aruba te boeken is het feit dat ik deze maand veel werk in Nederland af te ronden heb. Hoewel…misschien zijn er wel wat dingetjes die ik door kan schuiven of die ik ook elders af kan ronden. En de Vakantiebeurs? Ik heb de vakdag al een paar jaar op rij gemist, dus waarom moet ik nu wel persé gaan? Die beurs wordt ook zonder mij wel een succes!

Misschien dat ik zometeen toch nog even snel een ticket naar de winterzon boek. Ik voel dat ik dat nodig heb. Ik laat jullie binnenkort wel horen welke zonnige bestemming het geworden is!

Plaats een reactie