Miljoenste toerist Aruba

Het gaat goed met het toerisme in Aruba. Het eiland verwacht deze week haar miljoenste toerist te verwelkomen op Reina Beatrix Airport. Voor het vrijwel altijd zonovergoten vakantie-eiland is dit een prachtige mijlpaal. Dankzij het aangename klimaat en de stabiele economie is Aruba een populaire zonbestemming onder Amerikanen en Nederlanders.

Dit jaar heeft Aruba tevens zo’n 700.000 cruisepassagiers mogen verwelkomen in Oranjestad. Dit brengt het totaal aantal toeristen dat in 2014 Aruba bezoekt op ongeveer 1,7 miljoen uit. Dit is een record hoeveelheid aan toeristen. In Aruba is men dan ook erg blij met de opgaande trend wat betreft het bezoek aan Aruba.

Winterzon

De komende weken is het topdrukte op Aruba. Het winterse weer in Amerika en het grijze weer in Nederland zorgt ervoor dat Aruba een van dé plekken is om van de zon te gaan genieten. Het aantal nog beschikbare plaatsen op vluchten naar Aruba is de komende weken dan ook minimaal. De gemiddelde middagtemperatuur in Aruba ligt de komende maanden rond de 31-32 graden Celsius. Het vrij hoge aantal zonuren, het warme zeewater en de heerlijke stranden zorgen ervoor dat Aruba als winterzonbestemming prima scoort.

Plaats een reactie