Kom met de trein naar de kerstmarkt van Antwerpen

Wie vandaag naar de kerstmarkt van Antwerpen wil reizen die kan dat vanwege de drukte het beste met de trein doen. Auto’s worden geweerd in het centrum van Antwerpen na de chaos die gisteren in de Antwerpse binnenstad ontstond. Wie toch met de auto komt die zal zijn/haar auto hoogstwaarschijnlijk buiten het centrum moeten parkeren om vervolgens per pendelbus, tram of metro naar het centrum te reizen.

De Antwerpse politie gaat de toegangswegen naar het centrum van Antwerpen vandaag afsluiten voor autoverkeer. Deze maatregel is nodig vanwege het verkeersinfarct dat gisteren in Antwerpen plaatsvond door de vele bezoekers die naar Antwerpen kwamen.

Vandaag is er niet alleen de kerstmarkt die voor veel publiek zal zorgen, het is ook koopzondag in Antwerpen. Deze laatste koopzondag van het jaar is traditioneel de drukste bezochte koopzondag van december. De kans dat er vandaag nog meer mensen dan gisteren naar Antwerpen komen is daarom reëel.

Wie besluit om met de trein te komen die kan vanaf het Centraal Station in zo’n tien tot vijftien minuten naar de kerstmarkt wandelen. De belangrijkste winkelstraten bereik je al na enkele minuten.

Plaats een reactie