Antwerpen Proeft 2015

Smulpapen opgelet: zet 14 tot en met 17 mei 2015 alvast in je agenda. Dan wordt de 9e editie van het culinair festival “Antwerpen Proeft” gehouden in Antwerpen. Net als het afgelopen jaar wordt Antwerpen Proeft 2015 gehouden in de Waagnatie.

Je kunt al vanaf februari tickets in de voorverkoop aanschaffen. Deze gaan EUR. 5,50 kosten. Je krijgt dan behalve een entreeticket ook een welkomstdrankje en een waardebon. Tevens maak je kans op één van de 5 gratis etentjes voor twee personen die dagelijks weggegeven worden.

Deelnemers Antwerpen Proeft

Helemaal nieuw op Antwerpen Proeft is Balls & Glory. Tv-vedette Wim Ballieu brengt zijn hippe ‘food truck’ mee, van waaruit hij je laat kennismaken met supercreatieve ‘handcrafted meatballs’. Als je van autenthiek Chinees en Aziatisch houdt, kom je van 14 tot 17 mei zeker aan je trekken bij restaurant Cuichine en de hagelnieuwe Bar Chine. Michelin nam Cuichine ook voor 2015 op in hun Bib Gourmand, de gids met de beste beursvriendelijke restaurants. De zoetebek in je wordt heerlijk verwend bij de jonge Antwerpse patissier Konditori, die ook voor het eerst op de affiche prijkt.

Verder staan Antwerpen Proeft-ambassadrice Nathalie Meskens met restaurant Yam Thai en onze ere-ambassadeur Viki Geunes van restaurant ’t Zilte weer voor je klaar, net als patissier Toon De Klerck. Of je gaat in het weekend van Hemelvaart voor restaurant B23, de winnaar van de Gouden Vork 2014 bij DM.City 03/. Meer namen om van te watertanden krijg je later te horen.

Plaats een reactie