Ibiza Xperience 2015

Goed nieuws voor alle Ibiza-fans. In het voorjaar komt Ibiza naar Nederland. Nee, niet het hele eiland… maar wel verschillende topproducten en merken uit Ibiza. Die verzamelen zich gedurende twee dagen in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Het is de eerste editie van deze speciale Ibiza-beurs. De populariteit van Ibiza als vakantiebestemming zal ervoor moten zorgen dat duizenden bezoekers op 6 en 7 maart 2015 naar Amsterdam komen.

Hieronder lees je het persbericht, waar meer informatie staat over dit speciale Ibiza-event!

Waan je op Ibiza in de Heineken Music Hall

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 maart 2015 zal de Heineken Music Hall in Amsterdam twee dagen lang het toneel zijn voor het beste uit Ibiza. Diverse topmerken, toplocaties en topproducten zullen het eiland tijdelijk verlaten om zich te presenteren aan het geliefde Nederlandse publiek. Een groot feest dus voor iedereen wiens hart sneller gaat kloppen bij het horen van de naam Ibiza.

Populariteit van Ibiza

De afgelopen jaren is de populariteit van Ibiza in Nederland, maar ook zeker daar buiten, flink toegenomen. Altijd was er al een magie rondom het populairste eiland van Europa, maar nog nooit gingen er zoveel Nederlanders naar Ibiza als afgelopen jaar. In augustus 2014 stond de teller al op ruim 105.000 Nederlanders ten opzichte van 88.000 in 2013. Een toename van bijna 20% in een jaar tijd.

Ook voor mensen die nog nooit op het eiland geweest zijn en wel nieuwsgierig zijn naar wat er allemaal te beleven is, heeft Ibiza Xperience veel te bieden.

Eerste editie

Diverse, grote bedrijven en merken uit Ibiza zullen zich tijdens deze eerste editie in Amsterdam presenteren in Nederland. Dino Sinanovic is de CEO en bedenker van dit nieuwe beursconcept: “Ik merkte dat Ibiza in Nederland steeds populairder werd en kom zelf al jarenlang met veel plezier op het eiland. Maar wat mij opviel was dat fashion bijvoorbeeld vaak het thema Ibiza heeft, maar niet van Ibiza komt. Ik wil Nederland nu graag het ‘echte’ Ibiza laten zien.”

Op de Ibiza Xperience maak je kennis met bedrijven die je ook kunt bezoeken als je uiteindelijk op vakantie gaat naar Ibiza. Denk aan hotels, restaurants, beach clubs, weddingplanners, PA-services, autoverhuur bedrijven, fashion en authentieke producten van Ibiza. Daarnaast is het programma aangevuld met optredens van bekende dj’s uit Ibiza en daarbuiten. Je zult je geen minuut vervelen dankzij het goed gevulde programma.

‘All about Ibiza on one location’, twee dagen lang genieten van alleen het allerbeste uit Ibiza tijdens Ibiza Xperience. Je kunt ons alvast volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Wil je dus meer weten en op de hoogte worden gehouden? Let your heart guide you

Hieronder hebben we een aantal van de bedrijven die aanwezig zullen zijn uitgelicht, met de kanttekening dat er de komende weken nog veel meer aan onderstaand rijtje zullen worden toegevoegd.

– Agroturismo Atzaró

De hotspot van Ibiza op dit moment. Tevens locatie voor opnames ‘De beste zangers van Nederland’ én trouwlocatie Wendy van Dijk en Erland Galjaard.

– All Animals Ibiza / Care 4 Cats / MOJIS

Goed doel welke zich inspant voor dierenwelzijn op Ibiza. Zij zullen samen met het Nederlandse Dutchypuppy van Bridget Maasland een nieuw project lanceren.

– Cotton Beach Club

De in 2014 geopende hotspot van Ibiza waar inmiddels al vele Nederlanders hebben genoten van het heerlijke menu, de goede muziek, het prachtige witte interieur en het fraaie uitzicht over Cala Tarida

– Ducks United

Verhuur van de zeer bekende Citroën 2CV modellen, welke kenmerkend zijn voor de hippie stijl op Ibiza. Deze Ducks zijn ook te zien in de film ‘verliefd op Ibiza’. Tijdens de beurs is er een primeur: de Electro Duck!

– Ibiza Tourism Board

Uiteraard mag het toerisme bureau van Ibiza zelf niet ontbreken. Zij komen de ware schoonheid laten zien van o.a. het groene noorden. Ook de minister van toerisme, Carmen Ferrer zal beide dagen aanwezig zijn op de beurs.

2 gedachten over “Ibiza Xperience 2015”

  1. Top zeg! Ibiza in nederland. Nu hopen dat het goede weer ook meegebracht wordt. Is er ergens nog een toffe afterparty in Ibiza-style?

  2. Leuk initiatief! Genieten van Ibiza op eigen bodem! @ Ibizachick: Die afterparty zal vast wel ergens georganiseerd worden, toch?

Plaats een reactie