Antwerpen Proeft

Wie nog geen plannen heeft voor dit weekeinde en van het Bourgondische leven houdt die moet zeker overwegen om vandaag of morgen naar Antwerpen te gaan. Hier vind sinds donderdag het culinaire festival Antwerpen Proeft plaats. Het is de 8e editie van dit smulpapenfestival en het lijkt nu al één van de meest succesvolle jaren te worden. De nieuwe locatie zal daar zeker aan bijdragen. De Waagnatie, waar Antwerpen Proeft nu voor het eerst gehouden wordt, zorgt ervoor dat publiek en koks niet meer afhankelijk zijn van de weersomstandigheden. Indien het zonnetje schijnt, zoals nu het geval is, peuzel je je gerechtjes gewoon lekker op het buitenterras op aan de Scheldekaaien.
Antwerpen Proeft is dé manier om laagdrempelig kennis te maken met het beste wat Antwerpse topkoks te bieden hebben. Een culinair festijn waar Michelinsterren schijnen. Een plek waar gevestigde namen maar ook nieuw talent hun kookkunsten aan een breed publiek kunnen tentoonspreiden. Wie meer wil weten over Antwerpen Proeft die kan terecht op www.antwerpenproeft.be. Hier staat ook welke restaurants vertegenwoordigd zijn en wat je kunt proeven. Wij zijn al geweest en vonden deze achtste editie weer geweldig!Plaats een reactie

We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren