meer vluchten Transavia naar Ibiza

De Nederlandse luchtvaartmaatschappij gaat in het zomerseizoen 2010 meer vluchten uitvoeren naar het Spaanse feesteiland Ibiza. In plaats van 4 vluchten per week gaat er in de zomer van 2010 zes keer per week naar Ibiza gevlogen worden vanaf Amsterdam. Dat meldt Luchtvaartnieuws op haar site. Goed nieuwe voor liefhebbers van een vakantie op Ibiza .
Tevens zal het mogelijk zijn om vanaf Rotterdam naar Barcelona te vliegen. Transavia zal in het zomerseizoen drie vluchten per week uit gaan voeren naar de stad van Gaudi en de Ramblas.

1 gedachte over “meer vluchten Transavia naar Ibiza”

  1. Goed om te horen dat het makkelijk vliegen wordt naar Ibiza. En wellicht ook goedkoper, want Transavia is meestal niet erg duur is mijn ervaring. Toen ik in de juli 2009 naar Ibiza een retour moest kopen met Iberia was ik al ruim 300 euro kwijt. Maar een vakantie naar Ibiza is wel een unieke belevenis. Voor overzichtelijke en uitgebreide informatie over Ibiza is http://www.ibizavakanties.com een goede site. Misschien van de zomer wel weer op vakantie naar Ibiza, zeker als de vliegtickets van Transavia een stuk goedkoper zijn!

Plaats een reactie