Photothema organiseert foto workshops voor beginners, gevorderden en ervaren fotografen in Griekenland. Zo is er een Paasworkshop voor ervaren fotografen die graag in een unieke setting willen fotograferen, een workshop Antiek en Byzantijns Griekenland voor gevorderden, en een workshop Voorjaarsfotografie voor beginners.
Nieuw in het aanbod is een workshop gericht op alleenstaande fotografen van alle niveaus en een editing workshop voor liefhebbers van oude stoomlocomotieven.
Meedoen aan een Photothema workshop betekent dat je aan de slag gaat. Je bent van de ochtend tot de avond met fotografie bezig en fotografeert op bijzondere locaties. Fotosessies vinden bijvoorbeeld plaats in de verlaten Byzantijnse stad Mystras, in boomgaarden met eeuwenoude olijven of op het unieke schiereiland Mani. Na de fotosessies worden de foto’s gezamenlijk besproken. Leren van elkaar staat centraal. Genieten van Grieks eten, cultuur en de lokale manier van leven vormen daarnaast een onlosmakelijk deel van het programma.


Iedere workshop telt maximaal 6 deelnemers.
Workshop kalender 2010
Workshops voor beginners
25-28 maart Voorjaarsfotografie
12-17 september Byzantijns Griekenland
Workshops voor gevorderden
12-15 februari Olijfbomen Fotografie
13-18 juni Antiek & Byzantijns Griekenland
28-31 oktober Herfstfotografie
20-26 december Winterfotografie
Workshops voor ervaren fotografen
2-5 April Grieks Pasen
17-22 oktober Editing & Publishing
Workshop voor alle niveaus
2-7 mei Bergen en Dalen
16-21 mei Focus on Culture (Singles Special)
Individuele workshops
Het hele jaar door voor beginners, gevorderden en ervaren fotograferen
Meer informatie
www.photothema.com