goedkoop overnachten in luxe hotels

In mijn mailbox vond ik gisteren een persbericht van Hotelspecials.nl, die de tweede editie van hun HotelWeek aankondigen. Hierbij kun je een overnachting in een luxe hotel boeken voor voor 25 euro (4-sterren) of 35 euro (5 sterren) per persoon, zonder verdere verplichting van diner of iets dergelijks. Er doen in totaal ruim 200 hotels mee in Nederland, België en Duitsland. De verkoop start op 3 november a.s. via www.hotelweek.nl en de overnachting dient plaats te vinden in de periode 1 t/ 10 januari 2010.


Het hele persbericht:
Na een succesvolle introductie vorig jaar start HotelSpecials.nl op 3 november 2009 met de 2e editie van de HotelWeek. Tijdens de HotelWeek kunnen consumenten luxe overnachten tegen een vaste lage prijs. De prijs voor een overnachting in een 4-sterren hotel is €25,- p.p. en voor een 5-sterrenhotel €35,- p.p., altijd inclusief ontbijt en zonder bijkomende kosten.
“Wij zijn zeer trots dat we dit jaar een 2e editie kunnen lanceren. We hopen hiermee zoveel mogelijk consumenten een kans te geven om tegen een laag tarief te overnachten in zijn of haar favoriete luxe hotel. Ook de hoteliers wilden graag meedoen aan de actie omdat januari, de periode waarin het overnachten plaatsvindt, over het algemeen een vrij rustige maand is. Bovendien introduceren we de HotelWeek dit jaar ook in België. Wij hopen dat ze daar net zo enthousiast zijn over de actie als in Nederland”, aldus R. Hofstede, managing partner van Hotel Booker B.V..
Aanbod
Ruim 200 hotels in Nederland, België en Duitsland hebben zich inmiddels aangemeld. Tophotels zoals Landgoed Duin & Kruidberg, Crowne Plaza Den Haag – Promenade, Château du Lac en Park Plaza Victoria Amsterdam zijn slechts enkele voorbeelden van het royale 4- en 5-sterrenaanbod. Hofstede geeft aan: “De hotels hebben dit jaar meer beschikbare kamers vrijgegeven dan vorig jaar. Hierdoor kunnen wij de consument een leuk en gevarieerd aanbod bieden onder meer in populaire steden als Amsterdam, Antwerpen, Den Haag, Düsseldorf, Maastricht en Groningen.”
Reserveren
Reserveren kan uitsluitend via www.HotelWeek.nl vanaf 3 november om 9.00 uur tot 10 november om 18.00 uur. De overnachting kan worden genoten in de week van 1 t/m 10 januari, de ideale periode om even bij te komen van de feestdagen.
Partnerships
De HotelWeek is een initiatief van HotelSpecials.nl en wordt ondersteund door een aantal grote partners. American Express is hoofdpartner en biedt haar kaarthouders de mogelijkheid 5 dagen eerder toegang te krijgen tot het unieke hotelaanbod. Daarnaast wordt de HotelWeek mede mogelijk gemaakt door De Telegraaf, Flair en Face This.
HotelWeek steunt Face This
Door een partnership aan te gaan met Face This zet HotelWeek.nl zich dit jaar ook in voor het goede doel. Gasten die een hotelovernachting boeken maken kans op exclusieve Face This t-shirts waarvan de prints zijn gebaseerd op tekeningen van leerlingen uit ontwikkelingslanden. De opbrengsten van de t-shirts komen ten goede aan de onderwijsinstellingen waar deze tekeningen zijn gemaakt.
Over HotelSpecials.nl
HotelSpecials.nl is sinds 2002 onderdeel van Hotel Booker B.V. en richt zich volledig op het verkopen van hotelovernachtingen. Naast HotelSpecials.nl beheert Hotel Booker B.V. de labels HotelSpecials.be, BungalowSpecials.nl, HotelAanbiedingen.nl en GiftFor2.nl. Met meer dan 2.000 accommodaties in de Benelux, Duitsland en Frankrijk beschikt het bedrijf over een uitgebreid aanbod. In 2008 realiseerde HotelSpecials.nl een transactieomzet van ruim 50 miljoen euro met meer dan 250.000 boekingen. Sinds 2006 is er ook een vestiging in Zweden met de website HotelSpecials.se. Inmiddels telt HotelSpecials.nl samen met alle labels 85 fte.

4 gedachten over “goedkoop overnachten in luxe hotels”

  1. Goeiemiddag, ik zou jullie graag eens in de zoveel tijd op de hoogte willen houden van de leuke Echte even weg arrangementen van Restinn; uniek overnachten op het boerenland. Kunt u mij een emailadres geven waar ik de persberichten naar toe kan sturen?
    Alvast bedankt voor de reactie.
    Met vriendelijke groet,
    Maaike Steltenpool
    Operationeel manager Restinn.

  2. Leuke actie is dit zeg! Volgend jaar ga ik zeker een overnachting boeken, heb zelfs al een hotel op het oog!

Plaats een reactie

We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren