horeca jaagt klanten weg

De horeca klaagt steen en been over dalende omzetten. Het zou liggen aan het rookverbod, aan de recessie of aan de bierbrouwers die uitzuigtarieven hanteren voor een fust bier.
In Vlissingen heb je een restaurant langs het water dat in ieder geval gezinnen met jonge kinderen niet over de vloer lijkt te willen hebben. Restaurant De Gevangenentoren durft voor friet met een frikandel en appelmoes gewoon € 10,50 te vragen. Bijna vijfentwintig ouderwetse guldens voor een bord patat met een snack die inkoop maximaal 25 eurocent kost. Voor minder geld schotel je je kinderen langs het Gardameer een heerlijke pasta of een vers gegrilde forel uit het meer voor in plaats van een bord fastfood voor de prijs van biefstuk. Een bord “kinderen niet toegelaten” komt nog vriendelijker over dan zulke uitzuigtarieven. Steek het maar op het rookverbod als je eettentje naar de kl*ten gaat.

6 gedachten over “horeca jaagt klanten weg”

  1. Terecht. Kinderen horen niet in een restaurant, althans niet met de hedendaagse ouders. Ze schreeuwen en janken en zijn andere gasten die wel rustig willen tafelen tot last.
    Heb je kinderen haal dan een frietje bij de snackbar en eet het op de boulevard op. Ga niet in een chique restaurant, daar heb je met kinderen niets te zoeken en doe je ze ook geen plezier mee.

  2. Hangt helemaal van de kinderen en ouders af. Mijn dochters eten veel liever verse vis, lekkere mosseltjes en goede Spaanse en Italiaanse gerechten ipv een bord vol vet.

  3. Ik ben het helemaal eens met geen kindervriend. Ik irriteer mezelf ook mateloos aan die ouders die lekker zitten te eten en dat de kinderen onder mijn tafel doorkruipen.
    Maar dat is blijkbaar normaal tegenwoordig

  4. Verschrikkelijk die jengelende kids, dit weekend ook weer meegemaakt, ouders laten ze maar lopen.

Plaats een reactie