Deze winter is het mogelijk deel te nemen aan een 5-daagse ski-safari vanuit Riva del Garda aan het Gardameer. Een goede mogelijkheid om de verschillende prachtige skigebieden van Trentino te verkennen. Overdag in de sneeuw en ’s avonds tussen de palmen!
Wellicht is deze skisafari heel geschikt voor groepen waarvan de ene helft wil skiën en de andere helft graag iets anders doet.. Lekker naar de sauna, winkelen, wandelen langs het meer of een uitstapje naar Milaan of Verona.


Riva del Garda is een sfeervolle Italiaanse plaats aan het noordelijkste puntje van het Gardameer. Vooral ’s zomers is dit een populaire plaats voor een sportief publiek: watersporters, wandelaars, klimmers en mountainbikers. In de winter is het een stuk rustiger, maar nog steeds een levendig en gezellig stadje. Vanuit Riva ben je in 30 tot 90 minuten in diverse prachtige skigebieden, zoals Andalo, Madonna di Campiglio, Cermis, Folgaria en Monte Bondone.
Ski Garda Safari is een 5-daagse skisafari, waarbij je iedere dag onder begeleiding van een ervaren leraar in een andere skigebied skiet. Je wordt ’s ochtends bij je hotel opgehaald en naar het skigebied van die dag gebracht. De skileraar zoekt de beste pistes uit en geeft je uiteraard tussendoor ook tips en oefeningen om je techniek te verbeteren.
Een 5-daagse skisafari kost tussen de 400 en 650 euro, hiervoor heb je de transfers vanuit Riva, skipassen, begeleiding van de skileraar en 5 overnachtingen in een 4-sterren hotel op basis van logies ontbijt. .
Meer info: http://www.surfsegnana.it/default_ned.asp