Momenteel wordt in Finland de laatste hand gelegd aan het grootste cruise schip ter wereld. Volgend jaar november zal de Oasis of the Seas haar rondjes gaan varen door het Caribisch gebied.
He schip zal bestaan uit zeven!! verschillende “neighbourhoods” elke buurt heeft een eigen thema en zijn eigen voorzieningen. vanzelfsprekend zijn de voorzieningen voor iedereen beschikbaar. met 2.700!! hutten verdeeld over 16 dekken is het geen varend dorp meer maar een varende stad.
Naast de gebruikelijke voorzieningen zoals een zwembad en fullsize sportvelden is er ook een heuse arena waar met regelmaat concerten gegeven worden. een klimmuur van dek 1 tot dek 16 is beschikbaar voor de avontuurlijke gasten. Speel je liever een potje golf? geen probleem het schip neemt zijn eigen golfbaan mee.


Naast alle vormen van entertainment is er ook plek op lekker te relaxen het schip heeft namelijk een echt park met een promenade en echte flora en fauna.
Vanzelfsprekend kun je ook aan je conditie werken. een volledig uitgeruste fitness studio, een spa en welness gebied is voor alle gasten beschikbaar.
Om het helemaal af te maken, heeft het schip een heuse abseilbaan, waarbij je vanaf de 16de verdieping tot aan de 9de verdieping naar beneden vliegt.
Toen ik dit bovenstaande allemaal las, dacht ik echt dat ik in één of ander sprookje was terecht gekomen of in de rijkelijke fantasie van één of andere rijke olie magnaat. Maar dit is echt. de onderstaande beelden zijn artist impressions maar het bedrijf erachter bestaat, sterker nog momenteel varen er al een 6 tal kleinere cruise schepen van deze organisatie rondom de wereld.
Alle foto’s © oasisoftheseas.com