RIU is op 1 november gestart met het exploiteren van een nieuw hotel op Tenerife: het ClubHotel Riu Buena Vista. Het hotel heeft 4 sterren, beschikt over 500 kamers en is zeer geschikt voor een vakantieverblijf voor gezinnen, omdat het de gerenommeerde All Inclusive by RIU service biedt, de kamers ruim zijn en er een groot aanbod aan activiteiten is.
Het hotel ligt tegenover Playa Paraíso en biedt een spectaculair uitzicht op Gomera. Van dit uitzicht kan eindeloos genoten worden vanuit de twee zwembaden en vanuit het merendeel van de kamers.


De kamers van het hotel zijn verdeeld over vijf gebouwen en de afmetingen van de kamers variëren van 40 vierkante meter voor een standaardkamer tot 150 vierkante meter voor de elegante villa’s. Deze ruime maten maken het hotel tot een ideale bestemming voor paren die met kinderen reizen.
Deze nieuwe toevoeging maakt het aanbod van Riu op Tenerife compleet, waar al hotels van het type Riu Classic en Riu Palace zijn, namelijk Riu Palace Tenerife, Riu Arecas, Apartotel Riu Adeje en Riu Garoe. Het Buena Vista behoort tot het type ClubHotel en dit richt zich vooral op het tegemoetkomen aan de behoeftes van gezinnen, jongeren en sportliefhebbers, door het aanbieden van veel kinderactiviteiten, amusement en sportmogelijkheden. Daarbij maken de keuzevrijheid in de uren en de grote variëteit in het aanbod van de gerenomeerde All Inclusive by RIU dit tot een ideaal hotel voor de genoemde doelgroepen.
De eerste stap naar de snelle expansie van Riu werd in 1985 door het bedrijf gezet met de opening van Riu Palmeras op Gran Canaria. Dit was het eerste hotel buiten Mallorca, waarna er jaar na jaar nieuwe hotels werden toegevoegd op Gran Canaria, Tenerife, Fuerteventura en Lanzarote waarmee een portefeuille werd geconsolideerd van 25 hotels met een aanbod van meer dan 7.000 kamers. Hiermee heeft RIU Hotels & Resorts de positie van de belangrijkste hotelketen op de eilanden verworven.
Meer informatie over dit hotel
Meer over Tenerife
Het weer & klimaat van Tenerife