Liefhebbers van luxe en de onderwaterwereld moeten zeker een kijkje gaan nemen in het nieuwe superdeluxe hotel Atlantis The Palm in Dubai. Dit splinternieuwe mega hotel opent zijn deuren in september 2008. Atlantis The Palm staat in het teken van de verloren stad Atlantis. U zult zich geen een moment vervelen, dit spectaculaire hotel gelegen op het beroemde Palm Eiland bij Dubai heeft grote aquaria waar tropische vissen, haaien, roggen en dolfijnen in zwemmen. Door glazen koepels kunt u de onderzee wereld goed bewonderen.


Kamers
De smaakvol ingerichte kamers bieden prachtige uitzicht over de oceaan of over de rest van het palmeiland. Het hotel beschikt in totaal over meer dan 1500 kamers en suites die voorzien zijn van alle luxe.

Restaurant
Atlantis The Palm beschikt over maar liefst 17 eetgelegenheden. Van een snack aan het zwembad tot luxe restaurants met bekende chef-koks, voor ieder is er wat wils Ook het wereldberoemde ‘Nobu’ restaurant is in het hotel vertegenwoordigd. Hier kunt u gerechten proeven met Aziatische invloeden. Verder vindt u diverse specialiteitenrestaurants met onder andere een Italiaanse en Arabische keuken. Ook is er een visrestaurant en een steakhouse aanwezig.
Waterpark
Bij het hotel bevindt zich het waterpark ‘Aquaventure’ kinderparadijs. Eén van de glijbanen gaat 75 meter stijl naar beneden, waarna u uitkomt in een glazen tunnel bij een lagune met haaien. Een andere attractie is een 2 kilometer lange rivier waar met banden op gedreven kan worden en er zijn diverse zwembaden.
Hier kunt u ook zwemmen met dolfijnen. Kortom een atractie waterpark met van alles en nog wat!

Spa & Wellness
Atlantis The Palm heeft een grote spa met 27 behandelkamers. Ook is er een sportzaal aanwezig met fitness apparaten en een aerobic zaal. Aan het strand kunnen er watersporten worden beoefend.
U kunt Atlantis The Palm in Nederland boeken bij Empire Travel via http://www.empiretravel.nl/?page=Package&id=78 .