In november vorig jaar vond in Rotterdam in het onderkomen van de Griekse Gemeenschap aldaar een gezellige meeting plaats van ruim twintig vaste bezoekers en bezoeksters van het prikbord van de Kreta Startpagina.
De inwendige mens werd tijdens deze avond niet vergeten: de Kreta liefhebbers hadden hun beste beentje voorgezet op culinair gebied, hetgeen resulteerde in een gevarieerd en heerlijk buffet.
Een fotoverslag is hier terug te vinden.


De webmaster van de startpagina, Patrick van Zundert, kondigde in de week, voorafgaande aan de meeting aan, dat er tijdens deze avond een prijs was te verdienen voor hem/haar, die op de origineelste wijze de voorliefde voor Kreta tot uitdrukking kon brengen.
De prijs bestond uit het volgende:
Een week lang een huurauto op Kreta, beschikbaar gesteld door Crete-Holidays.
Het werd de jury onder de deskundige leiding van Patrick heel moeilijk gemaakt een prijswinnaar aan te wijzen.
Zo moeilijk, dat de jury besloot om niet één, maar zelfs twee prijzen uit te reiken. Dat leverde dus ook twee blije gezichten op: Arthur en Harry werden de twee gelukkigen !!
Medio september heeft Harry zijn prijs in ontvangst mogen nemen. Zoals gewoonlijk was hij weer te vinden in wat hij noemt: The Wonderful West. Uit handen van één van de medewerkers van Crete-Holidays mocht hij bij het hotel in Rapaniana in de buurt van Kolimvari de autosleutels in ontvangst nemen. Hij wenste hem bij deze gelegenheid een prettig verblijf in de prefectuur Chania en uiteraard veel veilige kilometers.
Desgevraagd een reactie van Harry:
Enkele jaren geleden heb ik al eens een auto gehuurd via Crete Holidays. Deze werd keurig op tijd afgeleverd bij het hotel, toen in Asproulianos. De hele procedure vanaf het eerste telefoontje tot en met het inleveren van de huurauto verliep naar wens en heel soepel. Ik was dan ook niet verrast, dat ook deze gewonnen auto weer op tijd werd bezorgd. En zeker over de kwaliteit hoef ik mij geen zorgen te maken !!!!”