Tarieven “Vakantie belasting” bekend


Al eerder schreven we over de Vakantiebelasting RTL Nieuws heeft vandaag wederom de hand weten te leggen op de miljoenen nota omdat RTL in verband met de pricacy van haar bron de officiele stukken niet op het internet wil zetten heeft men een aantal belangrijke citaten uit het stuk gehaald.
Het kabinet denkt met het invoeren van een “vakantiebelasting” 350 miljoen euro binnen te harken, welke voor een groot deel wordt gebruikt voor het verbeteren van het milieu. De vliegbelasting wordt 11,25 euro op korte en 45 euro op lange vluchten Maar laten we niet vergeten dat vanaf januari de BTW ook nog eens een procentje omhoog gaat.


Een retour ticket Kreta met transavia kost momenteel ongeveer 306 euro, vanaf volgend jaar mag u daar nog eens 15 euro extra belasting over gaan betalen.
Een retour ticket Australië komt incl alle taxen die er al zijn op een 1.300 euro. en dan doen we niet gek. vanaf volgend jaar mag u daar nog eens 45 + 13 eu extra bij optellen, dit maakt een ticket bijna 60 euro duurder.
Dus roepen we iedereen op om net als ons de petitie zo snel mogelijk te tekenen,e n laat merken dat ook u geen zin hebt om genaaid te worden met deze uitzuigbelasting. Uw reactie kan hopelijk een bijdrage zijn om de invoering tegen te gaan. Al meer dan 25.000 Nederlanders gingen u voor.

4 gedachten over “Tarieven “Vakantie belasting” bekend”

  1. Het is te belachelijk om er een woord aan vuil te maken ,maar ze hebben dus weer een manier gevonden om ons geld uit onze zakken te plukken .

  2. zo zie je maar weer de pvda is aan het bewind en de arbeiders moeten het weer ontgelden,zelf wel 30% erbij en ze durven te zeggen dat het voor het millieu is. schoften zijn het

  3. Ik vind dit zo absurd,heb helemaal geen woorden meer voor. Waar is de kabinet mee bezig vraag ik me af. Ipv dat ze een keer wat gaan doen voor de burgers worden ze letterlijk genaaid!!Dit keer willen ze vakantiebelasting invoeren, wat willen ze volgend jaar gaan doen. Als het zo door gaat houden we niks meer over van onze salaris. BELACHELIJK!!!!

Plaats een reactie