Dit is Benidorm

Gezien het grote aantal toeristen dat jaarlijks Benidorm aandoet moet er iets aantrekkelijks zijn aan dit ultieme voorbeeld van massatoerisme. Ik ben er in juli één avond geweest en ben gillend de stad uitgegaan. Het lijkt wel alsof ze een of andere Oost-Europese stad nagebouwd hebben in Spanje en daar ranzige restaurantjes, een hoop winkeltjes met allerlei meuk en wat bingopaleizen weg hebben gezet om de toerist te te lokken. Daar zijn ze bij mij niet in geslaagd. Het zal wel aan mij liggen maar ik kan geen enkele reden verzinnen om hier vrijwillig een vakantie door te brengen. Benidorm is aan mij in ieder geval niet besteed.
Oordeel zelf naar aanleiding van wat foto’s die ik gemaakt heb:

2 gedachten over “Dit is Benidorm”

Plaats een reactie

We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren