Gordon is deze week op Kreta voor opnamen voor zijn nieuwe televisieprogramma “Gillend naar huis”. Het bezoek van deze verwende polderdiva is zeker opgevallen op Kreta. Zo las ik vandaag in een reactie op dit blog dat hij tijdens zijn bezoek aan Starbeach zich duidelijk met wat jonge jongens vermaakt zou hebben tijdens een schuimparty. Stuitender is het gedrag van de B-ster tijdens een boottocht naar het mooie eiland Dia. Organisatoren Max en Judith van Kritinet Travel doen op hun weblog verslag van het vervelende en arrogante gedrag van Gordon tijdens deze boottocht.


“Gordon zit voor op de boot en blijkt zich al snel te ontpoppen tot een uiterst vervelende arrogante man, die alleen maar kan klagen en alleen “leuk” is zodra de camera draait. Camera uit, Gordon uit. Hij ligt alleen maar te slapen, want het was de avond ervoor veeeeel te laat. Tsja, stappen in Chersonissos gaat je niet in de koude kleren zitten.” schrijven Max en Judith op hun weblog.
Gordon zal wel denken dat dergelijk divagedrag hoort bij iemand met zijn “status”, ik noem het niet meer dan respectloos gedrag naar je begeleiders en medepassagiers toe.
Omdat ik Kreta een warm hart toedraag zal ik wel gaan kijken naar de uitzending waarin Gordon Kreta bezoekt, maar ik kan me goed voorstellen dat er mensen zijn die hopen dat deze relnicht nooit naar Kreta zal komen om op vakantie te gaan maar dat hij maar lekker naar Ibiza gaat of zo…tussen de Kluivertjes, vrouwenmepper Regilio Tuur en dat hysterisch mens van een Patty Brard past zijn soort mensen beter.
Met dank aan Kritinet voor het mogen gebruiken van de foto.