Nog even geduld en dan is het weer zomer. Nederland gaat massaal voor een zonvakantie naar het Middellandse zee gebied. Griekenland en dan met name haar eilanden Corfu, Kos, Kreta, Rhodos en Zakynthos zijn erg populair. Op Kreta gaat het vooral om het dorpje Chersonissos, één van de populairste oorden bij het jonge Nederlandse vakantiepubiek. Iedere dinsdag kun je Nederlandse artiesten bewonderen op Star Beach Water Park.
Star Beach doet grotendeels dienst als vertierplek voor ouders en kids, maar beschikt ook over twee party area’s. Elke dinsdag vanaf acht uur ‘s avonds kan je terecht voor je wekelijkse portie Beach Flirt. De feesten duren tot middernacht, waarna je één van de vele clubs in Chersonissos of Malia in kan rollen. De dresscode voor alle feesten is wit.


Op Star Beach zijn de twee party area’s dit jaar onderverdeeld in de Blue en de Black area. Blue is het domein van dj Chuckie, die bijna elke week aanwezig zal zijn. Hij nodigt deze zomer onder andere Laidback Luke, Roog, Benny Rodrigues, Lucien Foort en nog veel meer Nederlandse toppers uit om lekker met hem mee te flirten. De black area staat in het teken van hardstyle en hier staan dan ook de grote namen uit die scène. Denk aan Zany, Prophet, Dana en Pavo.
Alle data op een rijtje:
27-6 Chuckie, MC Gee
4-7 Chuckie, Ricky Rivaro, MC Gee, Showtek
11-7 Roog, Tom de Neef, MC Gee, Technoboy
18-7 Chuckie, Jean, MC Gee, The Prophet
25-7 Erick E, Randy Katana, MC Gee, Zany
1-8 Chuckie, Benny Rodrigues, MC Gee, Luna
8-8 Chuckie, Don Diablo, MC Gee, Dana
15-8 Laidback Luke, Lucien Foort, MC Gee, Pavo
22-8 Chuckie, Sidney Samson, MC Gee, Zany
29-8 Chuckie, MC Gee
Dat wordt weer feesten daar in Chersonissos. Ik heb daar ook weleens een vakantie doorgebracht. Ik kan vermoeider terug dan dat ik weg ben gegaan.