Het lijkt erop dat vrijwel elk gezin tegenwoordig minimaal één draagbare DVD-speler in de auto heeft zitten als ze met hun kroost op vakantie gaan. Het bevestigen van dergelijke toestellen aan de vorstoel is meestal vrij lastig en het resulteert niet zelden in een gammele constructie waarbij de speler in ene zak hangt en je hem er weer omslachtig uit moet halen om van DVD te wisselen.
Een mooie oplossing is de DVDock van Vögel’s. Voor een kleine 40 euro heb je een solide universele beugel die je aan de hoofdsteun kunt bevestigen. Heb je dit eenmaal gedaan dan is het kinderspel om de DVD-speler erin en eruit te halen. Toch wel zo handig als je ergens langs de Franse tolweg een uurtje parkeert om te gaan eten.


Het bevestigen en instellen van de steun kost je wel even tijd, maar is handig en goed te doen. Een bijkomend voordeel van de steun is dat de speler niet meer beweegt en dat is voor de jonge kijkertjes wel net zo prettig. Ook is de warmteafvoer van het apparaat zo beter wat de levensduur ten goede komt.
Meer info: Vogel’s DVDock