Tolvignet België slecht voor toerisme Antwerpen

Het nieuws dat onze zuiderburen met ingang van volgend jaar een tolvignet in wil gaan voeren is bij veel Nederlanders in het verkeerde keelgat geschoten. Zelfs de Telegraaf, waar je toch enige objectiviteit van zou mogen verwachten, gaat voorop in de strijd tegen de afpersende Belgen: “Boycot die Belgen!”.
Op diverse sites staan al berichten van Nederlandse dagjesmensen die populaire Vlaamse steden zoals Antwerpen, Brugge en Brussel voortaan links zullen laten liggen. Velen hebben het er niet voor over om voor die enkele keer dat ze in Belgenland komen zestig euro per jaar te betalen voor een tolvignet.

3 gedachten over “Tolvignet België slecht voor toerisme Antwerpen”

  1. so What??Hebben ze toch gelijk ,de Belge,is toch hun recht voor instandhouding van het wegenet geld te vragen.Maar hollanders moeten weer gaan zijken tegn iedereen.En dan het groote hollandse NOODKREET”discreminatie”
    dat zijn Hollanders,zelfs en Puinhoop in eigen land,maar iedereen ongevraagt Advies willen geven.Ga je toch gewoon niet naar Belgie!!!

  2. Grappige naam \’Algemeen Lachblad\’. En ik moet inderdaad lachen. Lachen om zoveel taalfouten in slechts een paar zinnen. Trouwens, als een Nederlander het over Hollanders heeft, hebben we het slechts over een deel van de Nederlanders. Het advies om niet meer naar Belgie te gaan, sla ik trouwens niet in de wind. Ik heb me er tientalle jaren aan de slechte wegen en de povere stuurkunst van de Belgen moeten storen.

Plaats een reactie